Om os

Vi er en famile med stor interesse for Cairn'er specielt hvad angår opdræt og udstilling, men også lidt lydighedstræning.

Vi fik vores første Cairn i 1987 og har opdrættet siden 1991.

Desuden har foreningsarbejdet med hunde været en stor del af vores fritid, bl.a. kan nævnes: Kredsformand i Dansk Terrier Klub (DTK) kreds 13, Kredsformand i Dansk Kennel Klub (DKK) kreds 7, medlem af DTK`s hovedbestyrelse i 12 år.

Vi flyttede i dec. 2007 fra Godthåb til Kongerslev, i Himmerland, i et dejligt hus, med god plads til vores hunde, som det kan ses på billederne herunder.


lottebritt

 
Vores børn og vores 2 første Cairn'er
tv. Cairndy Æggeblomme (Belle) og
th. Skirl Joe Hill (Arnold)

inge
Inge med et dejligt kuld hvalpe på 7 1/2 uge.
Billedet er taget dagen efter
hvalpene var med i
"Hund og Hund imellem"
 
john
John med Cairndy Urtekram (Debbie)
fotograferet på DKK kreds 7's
store sommerskue i Vadum.

logo


Frigg spiller en meget vigtig rolle i den nordiske mytologi. Hun er Odins hustru, den øverste af asynjerne, moder til Balder, Høder og Hermod og datter af Fjørgynn. Hun har flere træk, der ligner hendes mands. Blandt andet har hun, lige som han har aserne omkring sig, flere asynjer om sig. Hun er også yderst vis, og der er episoder, hvor Odin spørger hende til råds. Hun siges at kende alle menneskers skæbner, men hun holder sin viden om fremtiden for sig selv. Hun er også den eneste ud over Odin, som har lov at sidde i Odins trone Hlidskjalf og se ud over verdenerne, hvilket stiller hende som hans ligeværdige.